W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności. Kliknij tutaj aby ukryć ten komunikat.
Logo Alstor

Zapraszamy na Webinar „How Virtual Container Technology Isolates Threats”

Opublikowano: 19 kwietnia 2016

Nawet najlepsza technologia wykrywania zagrożeń nie zwróci danych, pieniędzy i reputacji straconych w wyniku naruszenia bezpieczeństwa. Wielowarstwowe podejście do całego cyklu ataku jest oczywiście koniecznością, ale to prewencja gwarantuje największy zwrot z inwestycji. BUFFERZONE to nowy, skuteczniejszy sposób na zmniejszenie obszaru ataku i ochronę najcenniejszych elementów organizacji – urządzeń końcowych.

Weź udział w webinarium i dowiedz się, jak BUFFERZONE pomoże ochronić Twoją firmę przed złośliwym oprogramowaniem, atakami typu drive-by downloads, oprogramowaniem ransomware, a także największym zagrożeniem ze wszystkich – użytkownikami.  Możesz blokować dostęp i regularnie instalować aktualizacje, ale użytkownik pozostaje najsłabszym ogniwem w systemie ochrony Twojej firmy. Sprawdź, jak skutecznie zabezpieczyć swoją organizację nie zakłócając jej pracy.

Zarejestruj się już dziś, aby wziąć udział w nadchodzącym webinarze.

http://info.shavlik.com/042016-Bufferzone-Webinar-2_Registration.html?_ga=1.243877766.2085125404.1442581315

Webinar:         How Virtual Container Technology Isolates Threats
Data:               20 kwietnia 2016 r.
Godzina:          8:00 PDT, 10:00 CDT, 11:00 EDT